Center športa in plesa ZEKO | plesni tečaji | vadbe | in mnogo več

KDO IN KAJ SMO?

ZEKO se je v dobrih desetih letih povzpel med najbolj uspešne plesne šole, saj naši plesalci osvajajo odličja tako na državnih kot tudi na mednarodnih tekmovanjih.

Tisto kar naš center najbolj odlikuje pa je profesionalen in prijazen kolektiv, ki se svojemu delu posveča z vsem svojim bistvom in tako prenaša svoje znanje na mlade generacije, ki bodo pisale plesno zgodovino. Zavedamo se, da je osnovni namen plesa zabava, druženje, rekreacija, zato dajemo velik poudarek začetnim in netekmovalnim tečajem, ki se jim pridružujejo otroci od treh let naprej.

Ponujamo širok spekter najbolj priljubljenih plesnih zvrsti kot so hip hop, disco dance, otroški plesi, družabni plesi, break dance… Naše plesne ure so vedno zabavne in polne novosti, saj prinesejo veliko novega znanja pa tudi nova prijateljstva.

Zdrav življenjski slog pa spodbujamo tudi s pisano ponudbo vadb (Aerobika, Zumba Fitness, Metabolic effect, TNZ, POUD, bodyART, krožni treningi, jutranje vadbe, joga …), ki poskrbijo, da ostanemo v dobri kondiciji skozi vsa življenjska obdobja.

Veliko sredstev in časa vlagamo tudi v izobraževanja tako doma kot v tujini. Ponosni smo, da naši učitelji tudi sami prenašajo znanje na domačih in tujih delavnicah. Zato smo prava izbira za tiste, ki bi se radi s plesom ukvarjali bolj profesionalno in se udeleževali tekmovanj na najvišjem nivoju ter tudi za vse, ki potrebujete le rekreativo.

O naši kvaliteti pričajo številna odličja, priznanja, pohvale in plesalci ter stranke, ki z vsakim letom vse bolj napredujejo. Naši plesni tekmovalci se udeležujejo tekmovanj vseh rangov, pohvalimo pa se lahko tudi z naslovi evropskih in svetovnih prvakov.
Dejan Zečević je bil leta 2013 izvoljen v Izvršni odbor Plesne zveze Slovenije kot predstavnik tekmovalcev, večkrat pa je tudi vodja slovenske plesne reprezentance.

Vsako leto nastopamo na številnih prireditvah kot so državne proslave, otvoritve, zaključki, modne revije, športne tekme, video spoti, glasbeni koncerti in drugi zabavni dogodki. Trudimo se, da naše delo odraža tudi družbeno odgovornost, tako radi združimo prijetno s koristnim. Vsako leto namreč organiziramo dobrodelno plesno produkcijo, kjer zbiramo sredstva za osebe in družine iz lokalnega okolja, ki pomoč najbolj potrebujejo. Do sedaj smo smo zbrali in donirali že preko 10.000 evrov.

Postani del naše uspešne zgodbe tudi ti!

ZAKAJ IZBRATI NAS?

  • ker je vodja tima Dejan Zečević, dva kratni dobitnik priznanja za odlične dosežke pri Plesni zvezi Slovenije, predavatelj na domačih in tujih seminarjih ter večkratni državni prvak v Modernih tekmovalnih plesih.
  • ker v ZEKO delamo sistematično, dolgoročno in kakovostno. Naši učitelji pa se redno udeležujejo seminarjev doma in v tujini.
  • ker naši plesalci osvajajo odličja in vrhunske rezultate na državnih, evropskih in svetovnih prvenstvih in smo najboljši plesni klub v Modernih tekmovalnih plesih na področju vzhodne in severovzhodne Slovenije.
  • ker so tisti, ki se s plesom ukvarjajo ljubiteljsko – rekreativno, deležni enake pozornosti in kvalitete kot tekmovalci.
  • ker smo vodilna plesna šola v Pomurju na področju nastopanja. Naši plesalci nastopajo na skoraj vseh večjih prireditvah kot so modne revije, državne proslave, dobrodelne prireditve, razna tekmovanje v ekipnih športih, otvoritvah pomembnih objektov, obletnice podjetij, itd.