fbpx

SKUPINSKE VADBE

TRENUTNO POTEKAJO PO POSEBNEM POLETNEM URNIKU IN CENIKU POLNEM UGODNOSTI!
METABOLIC EFFECT®
 • 30 min vadbeni program za krepitev celega telesa
 • Spremeni delovanje vašega metabolizma – izguba maščobe in povečanje mišične mase
 • Funkcionalna vadba sestavljena iz kardio intervalov in treninga z utežmi
 • Vsak trening je drugačen
METABOLIC EFFECT (ME) je nova generacija skupinske vadbe. Združuje znanost hormonskega metabolizma in metaboličnega treninga. Medtem ko je fokus ostalih ur predvsem na aerobnem treningu, številu porabljenih kaloriji in izvajanju vaj na ritem glasbe, je pri ME pozornost osredotočena na združevanje visoke intenzivnosti, sprintov, funkcionalnega treninga in doseganje lastnih maksimalnih fizičnih zmožnosti. ME uporablja unikaten koncept vadbe, ki se mu reče REST BASE TRAINING. Le ta omogoča, da vsak posameznik doseže tako intenzivnost vadbe, ki je potrebna, da se pri njemu sprostijo ključni hormoni potrebni za dosego AFTER BURN EFFECT, ki lahko traja tudi do 2 dni po končani vadbi. Začetnikom se priporoča obisk TNZ-ja, bodyART vadbe oz. nekajurni osebni trening INTENZIVNOST VADBE: visoka Kaj potrebujete: – udobna telovadna oblačila – čiste in udobne športne copate – pijačo (vodo)
TNZ AEROBIKA
TNZ AEROBIKA je nepogrešljiva in najbolj razširjena in obiskana vadba v športnih centrih. Celostna vadba za oblikovanje celotnega telesa s poudarkom na oblikovanju trebuha, nog, zadnjice in rok. Vadba spodbuja kurjenje maščob, krepi aerobno vzdržljivost ter izboljšuje splošno fizično počutje. Sestavljena je iz ogrevanja, klasične HI-LO aerobike (visoko-nizko odbojna aerobika) in vaj za oblikovanje kritičnih delov ženskega telesa, katerim se v drugi polovici vadbe še posebej posvetimo. Telo krepimo z lastno obremenitvijo ali s pomočjo rekvizitov: steper, ročke, gumice, trakovi, uteži, žoge. Koreografsko nezahtevna-enostavna vadba, primerna za vse starosti, začetnike in tudi tiste, ki ste že dobro telesno pripravljeni. INTENZIVNOST VADBE: srednja Kaj potrebujete: – udobna telovadna oblačila – čiste in udobne športne copate – pijačo (vodo)
POUND ROCKOUT WORKOUT®
V tej navdušujoči celoviti full-body vadbi ne samo, da poslušaš glasbo, ampak postaneš glasba! POUND kombinira kardio trening in trening za moč z gibanjem. Z uporabo rahlo obteženih bobnarskih palčk, ustvarjenih posebej za vadbo (Ripstix) POUND spreminja bobnanje v zelo učinkovit način  treninga. Ustvarjen je za vse stopnje telesne pripravljenosti, POUND ustvarja popolno atmosfero za sproščanje, energizacijo, krepitev mišic in zabavo. Vadba je prilagodljiva in njene pozitivne vibracije privabljajo moške in ženske vseh starosti in zmožnosti. Če si roker po duši, je POUND definitivno vadba za tebe! INTENZIVNOST VADBE: srednja  Kaj potrebujete: –  udobna športna oblačila – čiste in udobne športne copate – pijačo (vodo)
ZUMBA FITNESS®
ZUMBA je zabavna, učinkovita in enostavna vadba, katero boste želeli vaditi vsaki dan. Temelji na principu intervalnega treninga, ki maksimalizira porabo kalorij, izgorevanje maščob in toniranje mišic. Predznanje ter soplesalec nista potrebna, z njo pa lahko začnete kadarkoli! Koreografije menjajo med počasnimi in hitrimi ritmi s ciljem oblikovati in ojačati vaše celotno telo. Osredotoča se na mišične skupine zadnjice, rok, nog ter trebuha in na najpomembnejšo mišico vašega telesa, vaše srce! Zumba je edinstvena, učinkovita in najbrž najzabavnejša nova fitnes senzacija pri nas! Na ZUMBI se boste preiskusili in naučili najrazličnejše plesne zvrsti, kar ne ponuja nobeden plesni tečaj, saj je ZUMBA sestavljena iz modernih in latino ritmov, kot je merengue, salsa, rumba, bachata, reggaeton, merengue, calypso, quebradita, cha cha cha, cumbia, samba, belly dance, swing, flamenco,… Pozitivni učinki ZUMBA vadbe:
 • oblikuje vaše celotno telo
 • enostavna vadba, plesno predznanje ali partner nista pogoj
 • povečuje vzdržljivost/kondicijo
 • izboljša vašo koordinacijo/motoriko
 • krepi srce in vitalnost pljuč
Še najboljši del pa je ta, da se ob vsem tem še nepopisno zabavamo! Zumba je namreč tako imenovana “feel good” vadba, ki nas osrečuje in zaradi katere se v svoji koži počutimo odlično! INTENZIVNOST VADBE: srednja Kaj potrebujete: – udobna lahka oblačila – čiste in predvsem prožne (plesne) športne copate – pijačo (vodo)
BODYART - terapevtska vadba
bodyART je novost v PŠ ZEKO. Je trening, ki temelji na  5 elementih tradicionalne kitajske medicine. Vaje za moč, prožnost in ravnotežje so med sabo tekoče  povezane, sama vadba  pa obsega 3 nivoje življenja: telo, um in dušo. Vdihni pozitivno, izdihni negativno. Stabilnost, koordinacija, dobro počutje, izboljšana drža, preprečevanje bolečine v hrbtu ter zmanjšanje stresa, so pozitivni učinki edinstvenega treninga. Z rednim treningom bomo povečali  gibljivost, prožnost in vzdržljivost telesa, umirili in zjasnili svoj um ter izboljšali tehniko dihanja. Pri vadbi smo v stiku s samim seboj in ustvarjamo harmonijo. Vadba je primerna za vsakogar. bodyART se vedno osredotoča na celost telesa, duha in duše brez kakršnega koli duhovnega ali verskega ozadja. Vaje so vse terapevtsko in funkcionalno testirane. Ob redni vadbi se dosežejo številne zdravstvene izboljšave. Zato je bodyART že večkrat dosegel razna priznanja v ZDA in je doslej edino usposabljanje, ki je naredilo preskok iz Evrope v ZDA in ne obratno. INTENZIVNOST VADBE: nizka/srednja Kaj potrebujete: – Telovadne blazine so že na lokaciji, lahko pa prinesete tudi vašo osebno blazino – udobna telovadna oblačila – vadimo v nogavicah ali bosi, tako da ne rabite telovadnih copat – pijačo (vodo)
INTERVALNI TRENING - HIIT, TABATA
Je enostavna in učinkovita krožna vadba za celo telo, brez koreografije. Najprej se dobro ogrejemo, nato pa izvajamo izmenične aerobne in anaerobne minutne intervale vaj. Cilj vadbe je povišanje srčnega utripa za hitrejšo porabo maščob ter krepitev mišic različnih delov telesa. Da bo vadba čim bolj pestra, bomo uporabljali steper oz. stopničko, kettlebell, uteži, gliding diske, elastike, trakove, blazino in odlično glasbo. Vadba je primerna tako za ženske, kot za moške, za mlajše in starejše. Začetnikom se priporoča obisk  tnz-ja, bodyART vadbe oz. nekajurni osebni trening. Rezultat vadbe so čvrstejše mišice, manj maščobe in večja moč. INTENZIVNOST VADBE: srednja/visoka Kaj potrebujete: –  udobna športna oblačila – čiste in udobne športne copate – pijačo (vodo)
STEP AEROBIKA
STEP AEROBIKA je vadba, pri kateri uporabljamo stopniško oziroma step, na katero se ob glasbi s pomočjo različnih gibalnih struktur vzpenjamo in zopet spuščamo iz nje. Te gibalne strukture nato povežemo v enostavne in razgibane koreografije. Vadba je prav tako obogatena z vajami za moč, zaključi pa se s sproščanjem. Pri STEP aerobiki krepimo in oblikujemo celo telo, predvsem spodnji del telesa, krepimo srčno-žilni in dihalni sistem, razvijamo mišično moč in povečujemo razgradnjo maščob. INTENZIVNOST VADBE: srednja Kaj potrebujete: – udobna telovadna oblačila – čiste in udobne športne copate – pijačo (vodo)
STRONG BY ZUMBA®
NE, to ni plesna vadba. Je revolucionarna intenzivna vadba, ki jo vodi glasbaa. Nehajte šteti ponovitve. Začnite trenirati v ritmu. NOVO v SLOVENIJI!!! STRONG by Zumba® je celostna vadba, ki združuje vaje z lastno težo, vaje za mišično vzdržljivost, kardio in pliometrične vaje, ki se sinhronizirajo z izvirno glasbo, ki je bila zasnovana posebej za vsako posamezno potezo. Vsak počep, vsak utrip, vsak burpee vodi glasba, ki vam pomaga do tiste zadnje ponovitve, mogoč tudi pet 🙂 V enourni vadbi boste pokurili kalorije, medtem ko tonirate roke, noge, zadnjico in stabilizatorje trupa. Pliometrične ali eksplozivne poteze, kot so visoka kolena in razni poskoki, se zamenjujejo z izometričnimi potezami, kot so izpadni koraki, počepi in elementi iz kickboxa. Maksimirajte porabo kalorij z kombinacijo visoko intenzivne vadbe in mišične vzdržljivosti ter tako povečajte AFTER BURN EFEKT (kurjenje kalorij po končani vadbi). Pripravite se, da odkrijete, česa ste res sposobni. INTENZIVNOST VADBE: srednja/visoka Kaj potrebujete: –  udobna športna oblačila – čiste in udobne športne copate – pijačo (vodo)
OSEBNO TRENERSTVO
Osebno trenerstvo je v svetlobnem razvoju, saj se ljudje vedno bolj zavedajo, da je zdravje in dobra telesna pripravljenost ključ do dobrega počutja in boljšega življenja na vseh področjih. Osebni treningi nudijo vadečemu največji nadzor nad njihovimi izvedbami. Vsak vadeči ima svoj program, ki je prilagojen potrebam vsakega posameznika. Celotno realizacijo programa vodi trener, vaša naloga je le, da mu zaupate in se mu prepustite. Program (lahko)vsebuje tudi vodenje prehranjevalnih navad in postopno spremembo jedilnika. Z individualno vadbo si izberete dneve in termine, ki vam najbolje ustrezajo, in s tem rezervirate osebnega trenerja, ki se bo posvetil vašim željam, z namenom maksimalnega učinka in razvoja osebnih in fizičnih sposobnosti v željeno smer.  KAJ LAHKO PRIČAKUJEM?-maksimalno kvaliteto nadzora, saj se vam trener maksimalno posveti,
 • strokovno in kvalitetno voden trening, prilagojen vsakemu posamezniku,
 • zahtevnost in intenzivnost, ki sta individualno prilagojeni,
 • vključeni so elementi vzdržljivosti, moči, koordinacije, gibljivosti in ravnotežja.
 • ciljno prilagodljivost: vsak vadeči dobi svoj personalizirani vadbeni program sestavljen vašim potrebam.
 • povečanje medmišične in znotraj-mišične koordinacije mišic stabilizatorjev trupa in sklepnih stabilizatorjev
 • svetovanje o prehrani in zagotovljene zastavljene rezultate.