fbpx

Kdo je TADEJA?

Tadeja Markoja Zečević je osebna fitnes trenerka in mednarodno priznana inštruktorica skupinskih vadb. Po končani srednji zdravstveni šoli je svojo uspešno kariero kot inštruktorica nadaljevala v Plesni šoli Zeko, kjer je solastnica in strokovna direktorica za rekreacijo in fizično pripravo. 

Tadeja se zelo rada izobražuje, saj je po naravi perfekcionistka in želi, dati svojim strankam in vadečim vedno najboljše, kajti le pravilna in raznolika vadba prinese rezultate, ki si jih želijo vsi. 

Kot oseba, ki vedno išče nova znanja je Tadeja diplomirala na Ekonomski fakulteti vmes pa je pridobila že preko 20 različnih licenc s področja vadbe in osebnega trenersta. 

Naj omenimo samo nekatere: 

  • mednarodni inštruktor skupinske vadbe, 
  • osebni fitnes trener, 
  • inštruktor zumbe in metabolic effect vadbe, 
  • trener BODYART terapevstke body&mindvadbe, 
  • specialist športne prehrane,…

Bogato znanje so prepoznali tudi pri Slovenskih krovnih organizacijah in tako je Tadeja postala predavateljica na kongresih Fitnes Zveze Slovenije ter Gimnastične zveze Slovenije, ne manjka pa tudi na vseh največjih kongresih v tem delu Evrope. 

Kot oseba je zelo natančna, zahtevna, in organizirana. Če jo kaj zanima se temu čisto posveti in tako je tudi z osebami je zelo družabna, radovedna in vedno za akcijo.

Zelo je ponosna, ko vidi napredek pri svojih varovancih saj je pravilna in varna vadba tisto, kar je najpomembneje in katera prinaša rezultate, zato temu tudi posveča veliko pozornosti. 

Ni lepšega kot vesel obraz nekoga, ki je premagal bolečino v križu ali pa nekoga, ki je izgubil nekaj kilogramov in tako izboljšal kakovost svojega življenja.

Njen življenjski moto:

 No matter how good you are, you can always be better!