ZEKO

Nova sezona 21/22 je že pred vrati!

Pozdravljeni ljubitelji športa in plesa!

Preden vam zaupamo novosti, ki nas čakajo, bi se vam radi zahvalili, da ste kljub težkim časom ostali zvesti Plesni šoli Zeko in smo tako skupaj ustvarili kar nekaj lepih trenutkov, rezultatov, se kaj novega naučili, pridobili kako mišico in izgubili kake kilograme, tam kjer niso zaželeni.

Pred nami je nova sezona, ki bo zelo pestra v vseh pogledih. Pestra predvsem v pozitivnem smislu!

Pravijo, da je 13 nesrečna številka, ampak verjamemo, da bo naša 13.sezona pravljična.

Kot plesna šola smo vsa ta leta rasli, nabirali izkušnje, se dodatno izobraževali, izpopolnjevali, predvsem pa pridobili veliko zadovoljnih in zvestih uporabnikov. Mi vam pravimo prijatelji!

Šport in ples združuje ter razveseljuje, zato smo tudi mi veseli, da vam ob tej priložnosti lahko povemo vesele novice. Za vas pripravljamo nove svetle in čudovite prostore novega CENTRA ŠPORTA IN PLESA ZEKO. Uživali boste lahko v novih vsebinah, ki jih bodo za vas pripravili odlični inštruktorji, trenerji, predavatelji in animatorji, ki že komaj čakajo, da vas ponovno vidijo. 

Čaka vas tudi DANCER BAR, ki je naša največja novost. To ne bo samo prostor, kjer boste popili odlično kavico in poklepetali s prijatelji, ampak kot pravi ime – DANCER BAR, se bo tudi plesalo. Pripravljali bomo plesne večere, zabave ob različnih priložnostih, druženja,…

Ker pa celoten center še ni v celoti dokončan, saj so nam ponagajali dobavni roki in poletne odsotnosti delavcev, bomo s 6. septembrom začeli malo drugače (vse info prejmete v kratkem)!

Kot zadnji dve sezoni nam bo očitno tudi to sezono ponagajal covid. Ker smo športniki trdoživi, potrpežljivi ter prilagodljivi, vemo, da nam boste ob morebitnih nevšečnostih oprostili in bomo skupaj prebrodili tudi te morebitne nepričakovane spremembe.

Poslanstvo Centra športa in plesa ZEKO je izboljšati kakovost življenja vsakega posameznika, ki se  nam pridruži. To bomo počeli kot do sedaj, s kakovostnimi programi vadbe ter plesnih tečajev, ki jim bomo postopoma dodajali različne vsebine v obliki tematskih predavanj, različnih športnih tečajev, celostno obravnavo posameznika,…

Naša vizija je, da bi bili prebivalci Pomurja najbolj srečni, produktivni ter fit državljani. Da bi „zažigali“ na plesišču, se z znanjem osebnostne rasti znali izkopati iz težav ter razviti svoj potencial do popolnosti.

Mi se bomo še bolj trudili, ker verjamemo, da nam skupaj lahko uspe. Kot pravi pregovor „Skupaj smo močnejši“.

Hvala za zaupanje in se vidimo kmalu.

 


V tem času pa lahko že opravite vpis za novo sezono 2021/2022.

Pridružite se nam v naši novi sezoni, ki jo začenjamo septembra in ostanite del naše velike družine s tradicijo.
*ponovni vpis je obvezen tudi za lanske plesalce in vadeče

Vse o nas in naši ponudbi lahko pobrskate na zgornjem meniju!
Če imate kakšna vprašanja, pa nam brez zadržkov pišite na naš e-naslov pkzeko@gmail.com 

→ Za vse generacije – že od 3. leta naprej!

→ Skupine, razdeljene po starosti in izkušnjah!

→ Trenirajte kolikokrat tedensko želite!

→ Izjemni družinski popusti in dodatne ugodnosti

Vpišete se preko spodnjega spletnega obrazca le v nekaj minutah!

Termini treningov bodo objavljeni kmalu. A zakaj bi čakali na začetek treningov, ko se nam lahko pridružite že zdaj! S tem boste prejemali tudi naše najnovejše novice in obvestila ter tako bili vedno na tekočem 🙂

P.S.: Prvih 50 vpisanih plesalcev in prvih 50 vpisanih vadečih ob prihodu na trening prejmete darilo! 😀